Kuka olen ja miksi löydät minut täältä?

Olen Nainen, kolmen poikalapsen Äiti, yhden miehen Vaimo, muutamien Ystävä, Tytär ja Sisko. Nykyinen ammattini on valokuvaaja. Monipuolinen työurani alkoi 90-luvun alussa rakennus­piirtäjänä ja jatkui vuosi­tuhannen vaihtuessa käsityön ja kuvataiteen opettajana sekä opinto-ohjaajana. Valokuvaus on ollut vuosia harrastukseni.

Nyt keski-ikäisenä, elämässäni pitkään vallinneen perheorientaation hellittäessä, halusin työltäni vapautta sekä luovuuden ja itseilmaisun mahdollisuuksia. Opiskelin Gradia Jyväskylässä media-alan ja kuvallisen tuottamisen perustutkinnon ja valmistuin valokuvaajaksi vuonna 2022. Tällä hetkellä opiskelen työni ohessa valokuvaajan ammattitukintoa.

Minulla on yritys, jonka kautta tarjoan valokuvauspalveluita. Asiakkaikseni toivotan tervetulleiksi niin yksityishenkilöt, yritykset kuin yhteisötkin. Valokuvaustudio Kuvaamo Jämsässä 1800-luvulla rakennetussa puutalossa on raken­tunut näköisekseni työ­ympäristöksi, josta käsin minulla on ilo tehdä tätä työtä.​

Valokuvauspalvelujen ohessa teen valokuvataidetta. Olen vaikuttunut ja vakuuttunut luonnon, ympäristön ja ih­misen kolmiyhteydestä. Nämä teemat usein kietoutuvat toisiinsa kuvissani. Etsin dokumentin taidetta ja itselleni sopivaa kuvakulmaa ihmisenä olemisen kuvaamiseen.

Avoimin mielin, yhteistyöterveisin,